Hitparade i absurdit shqiptar. 9 shkurt 2017

Një bot i ngarkuar ecën në rrugë, duke u lëkundur nga ngarkesa, duke vënë në rrezik jetët e atyre, që udhtojnë afër. E njejta skenë me një kamion.Një makinë nxjerr tym si fabrikë, e po kështu depozitat në Porto Romano.Spitali i Elbasanit nuk ka ujë dhe ambietet nuk kanë kushte higjeno-sanitare. Këto dhe të tjera shfaqen në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit