“Fëmija është 11 vjeç por ka mbetur si 6” nëna kërkon ndihmë mes lotësh

Ndodhemi në rrugën “Jordan Misja”, në Tiranë pranë familjes Ruqja. Bukurie Ruqja tregon se janë 7 anëtarë në familje. Ajo ka 5 fëmijë, njëri prejt të cilëve, është i sëmurë e nuk nuk rritet. I vogli është 11 vjec, por zhvillimi ka mbetur në moshën 6 vjecare. Analizat dhe vizitat kushtojnë shumë dhe 400 mijë lekë bëjnë vetëm gjilpërat për të. Emisioni Stop dhe “Fundjave Ndryshe” ndihmojnë me ndihma ushqimore, batanije dhe veshje familjen me mundësi të kufizuara.

Të Fundit