Familja Merra mes varfërisë e fatkeqësisë, Stop dhe Fundjava i ofrojnë ndihmë.

“Stop” dhe “Fundjava ndryshe” udhëtojnë në Urxallë të Burrelit në familjen Merra, që jeton mes varfërisë dhe fatkeqësisë.3 anëtarë të kësaj familjeje vuajnë prapambetjen mendore dhe jetojnë të gjithë me 290 mijë lekë të vjetra në muaj.Gazetarja e emisionit interesohet për kemp për familjarët, ndërsa Fundjava ndryshe i siguron ushqimet për një vit e po kështu mobilim e orendi elektroshtëpiake.

Të Fundit