Euforia e Voltana Ademit për plehrat, që kanë zaptuar qytetin.

Disa ditë më parë, kryetarja e bashkisë Shkodër, Voltana Ademi tha, se qyteti është pastruar dhe higjena e tij monitorohet 2-3 herë në ditë.Por në atë, që njihet si tregu rus, ndodh e kundërta.Plehrat janë ngado dhe si për ironi, nuk funksionon as tualeti për nevojat personale.

Të Fundit