Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
EMISIONI 8 - Stop

EMISIONI 8


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Debati për drejtësinë e vlerësimi i Berishës: Vëllezërit armiq po hanë kokat!

Politika shqiptare është përfshirë ditët e fundit nga debatet për reformën në drejtësi. I pyetur për situatën ish-kryeministri Berisha tha: Vëllezërit armiq po i hanë kokat njëri-tjetrit. Iu shtoftë oreksi…

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=BFAT-acYkZ4″ width=”560″ height=”315″]

 

Problemet dhe llogaritë e tenderit 120 milionë euro për check-up-in!

Trajton cështjen aq shumë të përfolur të chek-up-it për grupmoshat 40-65 vjec.Tenderi 120 milionë euro, i është dhënë kompanisë së Vilma Nushit, e njohur si mike e kryeministrit Rama. Problemet e tenderit, analiza e detajuar me dokumente dhe llogari në studio. Deklaratat e kryeministrit Rama, zëvendësministres së së shendetësisë, Milva Ekonomi, deputetes së PD-së Albana Vokshi, pegadogut të mjekëisë Gazmend Koduzi.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=1KAG-3k-0zc” width=”560″ height=”315″]

Lufton për mbijetesë por rezulton debitor në tatime!

Një qytetar i varfër që mezi ia del të sigurojë mbijetesën rezulton debitor në tatime. Gazetari i Stop shoqëron Fatmir Mukën dhe zgjidh “ngatërresën e tij.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Z3byM6ssO7k” width=”560″ height=”315″]

 

Të Fundit