Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
EMISIONI 7 - Stop

EMISIONI 7


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Reagimet mbi kameran e fshehtë për inspektorët e IKMT!

Pas transmetimit në Stop të datës 11 janar, kryeinspektorja Dallëndyshe Bici shkarkoi nga detyra Aneld Këndezin dhe Bledi Pullazin. Prokuroria nisi hetimet ndaj tyre.

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha deklaroi, se përsa i takon reformës në drejtësi, Ramës i ra maska, dhe ai nuk mund të vazhdojë ballon me maska…Ekspertet e reformës, nuk arritën konsensus…

Rruga pranë TEG e papërfunduar dhe e pandricuar…

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=3vgZ7V0LRc4″ width=”560″ height=”315″]

 

Pikëpyetjet e tenderit për lavanterinë e QSUT!

Të gjitha pikëpyetjet e tenderit për lavanterinë e QSUT-së marrin përgjigje në publikimin dhe analizimin e dokumentacionit të këtij tenderi.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8X9Z7RxfbUI” width=”560″ height=”315″]

 

Pensionistët në rradhë për shpërblibimin e fundvitit dhe kartat e shëndetit!

Stafi i emisionit Stop ka realizuar një vezhgim në pikat ku pensionistët rrinë në rradhë për të marrë në mes të janarit shpërblimin e festave të fundvitit.

Po kështu një tjetër vëzhgim në poliklinikat ku merren kartat e shëndetit.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LHlgaFsjRak” width=”560″ height=”315″]

Të Fundit