“Dritë jeshile” për vaksinën e Pfizer-BioNTech/ Mbretëresha Elizabet dhe princi Filip do të vaksinohen javët e ardhshme

Mbretëresha e Mbretërisë së Bashkuar Elizabeth II do të marrë vaksinën e Pfizer-BioNTech kundër Covid-19 në javët e ardhshme, Një ilaç që sapo është dhënë drita jeshile nga autoritetet shëndetësore britanike.

Sipas mediave lokale, sovrania 94 vjeçe dhe burri i saj, Princi Philip, 99 vjeçe, të dy do të vaksinohen si përparësi për shkak të moshës së tyre dhe jo si trajtim preferencial.

Të Fundit