Drejtori i TIA thyen ligjin!

Të enjten e javës së kaluar parlamenti miratoi ndryshimet në kodin penal, për individët dhe bizneset, që thyejnë rregullat e karantinës. Por drejtuesi ekzekutiv i TIA, Costandin Alensleben, i detyron bizneset në terminal, që të qëndrojnë hapur, pavarësisht kufizimeve ligjore.Në 12 mars biznezet, që operojnë në Rinas u mbyllën, pasi morën urdhër nga Policia e Shtetit.Por në të njejtën datë, me anë të një shkrese,TIA u rikujtoi këtyre bizneseve kontratën, që i detyron të qëndrojnë hapur, në shkelje të vendimit të policisë dhe qeverisë.

Të Fundit