“Do jetoj mbi 150 vjeç sepse kam zgjedhur të mos pi ujë”-deklarata e nutricionistit

Nutricionisti Ylli Gramatiku ka një regjim të pazakontë ushqimor. Gjatë një dite ai konsumon fruta shumë të pjekura, shumë perime dhe nuk pi ujë prej 3 vitesh.

Në një intervistë në Euronews Albania ai theksoi se do të jetoj mbi 150 vjet.

Më tej ai nënvizoi se dëshiron që të jetoj sa më shëndetshëm.

Unë pretendoj të jetoj sa më gjatë dhe sa më shëndetshëm. Nuk dua të rri shtrirë dhe të merrem me ilaçe. Dua të jetoj deri në 150 vjeç”- theksoi ai.

Të Fundit