“Do blejmë bukë me gjethe fiku para” sygjerimi i Ramës

Kryeministri Rama ishte dje në Gjirokastër dhe gjatë një takimi për turizmin tha, se fasada është e rëndësishme. Sipas Ramës, kjo është dhe arsyeja, që gratë krihen e lyhen dhe nuk venë thjesht një gjethe për të shkuar e për të blerë bukë.

Të Fundit