Djali 10-vjeç nuk shkonë në shkollë për të mbajtur motrën, nëna denoncon çerdhen!

Një nënë e dy fëmijëve, 10 vjec dhe 20 muajshe është drejtuar në redaksinë tonë, pasi kërkon të regjistrojë fëmijën në cerdhe. Në muajin qershor është paraqitur për të bërë aplikimin, por burri punonte në të zezë dhe zonja kishte pagesën e papunësisë. Pasi bëri aplikimin shkoi në shtator tek cerdhja dhe nuk rezultonte emri. Iu drejtua Drejtorisë së Cerdheve, ku iu tha, se duhet te depozitojë një dokument, që prindërit janë në punë, në mënyrë që të regjistrojë fëmijën.më pas zonja filloi punë dhe vajzën e vogël ia mbante djali 10 vjec.Iu tha, që në 20 shtator do të hapeshin sërish regjistrimet. Por sërish e kthyen, duke i thënë, se nuk kishte vende në cerdhe. Ne iu drejtuam Drejtorisë së përgjithshme të kopshteve dhe cerdheve, për të pyetur, se pse nuk është informuar zonja, se ku mund të ketë vende të lira në cerdhe të tjera, por na thanë, se zonja duhet të bëjë kërkesa pranë cerdheve.Pas këmbënguljes sonë, zonjës i erdhi lajmi për në cerdhen tjetër. Atë e njoftuan, se mund të paraqitet me vajzën në cerdhen numër 10.

Të Fundit