“Dhuratën gruas do ja jap ne darkë” 8 marsi në Tiranë!

Të hënën ishte 8 marsi, dita e grave dhe Klintoni ka realizuar intervista në Tiranë me rastin e kësaj dite.Nuk mungon humori në përgjigjet e garve dhe burrave për festën e 8 marsit.

Të Fundit