Debati Rama-Meta per maskat/ Kush ka te drejte?

Presidenti Meta dhe kryeministri Rama janë përfshirë në replika për masat e luftës kundër covid 19. Meta publikoi letrën, që u ka dërguar kryeministrit, kryetarit të Kuvendit dhe ministres së shëndetsisë për masat e munguara. Por Rama u përgjigj, duke thënë, se Meta duhet të mbajë maskë vetë e të ndalë thirrjet e partisë së tij për mosmbajtjen e maskës

Të Fundit