Debati për shembjen e teatrit dhe teatri parlamentar i cdo të enjteje.

Në kulmin e debatit për shembjen ose jo të teatrit kombëtar, “Stop” ju propozon një teatër alternativ, që luhet cdo të enjte në sallën e parlamentit. Edhe sot tempulli i të zgjedhurve u shëndërrua në arenë debatesh, jo për ligje e programe, por për batuata, humor e vulgaritet.

Të Fundit