Cudia ne Lezhe/ Derri del ne autostrade

Në autostradën e Lezhës krahas makinave ecin serbes edhe një derr dhe nje derrkuc. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në studio në emisionin e sotëm, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit