“Burrë i madh me punë e vepra, emri i tij është Ilir Meta”, kënga bën xhiron e rrjetit

Gjatë fundjavës gurra popullore ka krijuar një këngë për presidentin Ilir Meta. Kënga vjen nga Gëzim Ahmetaj dhe titullohet “Jetë të gjatë o Ilir Meta”.

Të Fundit