Bie në kontakt me energjinë elektrike, humb jetën marinari 18-vjeçar brenda bordit të anijes

Një marinar ka rënë në kontakt me energjinë elektrike dhe fatkeqësisht ka ndërruar jetën brenda bordit të anijes.

Korrespondentja e Klan News, Enkeleda Arapi raporton se sipas të dhënave, anija “ATA 2” me flamur Vanuatu, ka kryer shkarkim malli në Portin e Hidrokarbureve në Porto Romano dhe është larguar rreth orës 09:30 të paradites drejt vendit të origjinës, por gjatë daljes për në ujërat territorialë, ka njoftuar se një ndër personat e ekuipazhit ka rënë në kontak me energjinë elektrike.

Shtetasi gjeorgjian, me vendlindje në Batumi, i identifikuar si Anri Mikeladze, 18 vjeç, ka rënë në kontakt me rrymën elektrike gjatë kohës që kanë në bord duke kryer detyrat e tij.

Ka qënë roja bregdetare shqiptare që ka asistuar për kthimin e anijes në Durrës.

Të Fundit