“Ballokumet e kanë marrë emrin nga faqet e vajzave” qytetarët flasin për ditën e verës

Pardje ishte dita e verës dhe Elbasani, qyteti i traditës së kësaj feste, u shndërrua në arenë beteje mes mbështetësve të PD-së dhe PS-së. Në Elbasan ishte dhe Klintoni,i cili na sjell atmosferën e festës dhe konkursin e ballokumeve.

Të Fundit