Babai i verber ,vajzes nuk i japin kujdestarine!

Pranvera është drejtuar në redaksinë e emisionit “Stop” për një problem të babait të saj. Prej vitit 2012 ka qenë përfitues i kempit me statusin e të verbrit, grupi i dytë. Ndërkohë gjendja e tij është rënduar dhe Pranvera e ka marrë në shtëpi, për t’u kujdesur për të. Në mënyrë që të përfitojë kujdestarinë, është drejtuar pranë Kmcap Epror, por tre mjekët, që e kanë vizituar kanë thënë, se gjëndja e tij është rënduar dhe ka një dëmtim të parikthyeshëm. Ndërkohë Pranvera thotë, se i ati do kujdes 24 orë.Ne iu drejtuam një okulisteje, për të marrë mendimin e saj për ekzaminimet. Ajo tha, se gjendja e pacientit është tejet e rënduar, megjithatë nuk është marrë parasysh nga Kmcap Epror, por mesa duket është parë vetëm libreza e tij, ku shënohet, se është i verbër i grupit të dytë nga 2016-ta e përgjithmonë.

Të Fundit