Arrestohet italiani me rulote me qira, prokurori e kyc ne konvikt-Stop-11 Tetor 2021

Sot jemi në Gjirokastër për një rast të paprecedentë. Prokurori Emëror Kasaj po mban peng një familje italiane me katër fëmijë të mitur, sepse bashkëshorti, sipas prokurorit, ka marrë një Rulo me qera dhe kërkon, që ta shesë në Shqipëri. Chiara Sacchi, bashkëshortja, tregon për “Stop”, se ka mbetur për më shumë se një muaj në mes të katër rrugëve me katër fëmijët e saj dhe nuk e kupton, se pse prokurori Kasaj i ka arrestuar burrin.Në seancën gjyqsore të mbajtur në Gjirokastër, vetë prokurori Kasaj pohon, se rulonë e ka marrë me qira vjehrra e Maicol Sacchi. Avokati i familjes Italiane, Arben Llangozi, tregon shkeljet në proces dhe thotë, se ka mundur ta kalojë italianin në arrest shtëpie.Masa e arrestit të shtëpisë u ekzekutua nga prokurori Kasaj në ambientet e konviktit të djemve në Gjirokastër, duke i lënë tre policë tek dera dhe duke e kycur derën me celës.

Të Fundit