Italiania i hakerrehet prokurorit Kasaj: i korruptuar, do vetem leke-Stop-11 Tetor 2021

Për rastin e italianit Sacchi dhe familjes së tij, iu drejtuam prokurorit, për ta pyetur, se mbi cfarë baze ka marrë vendimin e arrestit, kur ruloja figuron në emër të vjehrrës.Por përfaqësuesi i akuzës nuk përgjigjet dhe nxjerr jashtë gazetarin dhe bashkëshorten e italianit, pasi kjo e fundit e akuzon për korrupsion. Nga ana tjetër, për vjehrrën e Sacchit, nuk ka një procedim penal.
Policia e Gjirokastrës, në mungesë të byzylykëve elektronikë aparaturë, që aplikohet tek personat me masën e arrestit të shtëpisë, e ruan italianin me tre turne me nga tre policë, duke u bërë shqetësim për gruan me probleme frymëmarrjeje dhe fëmijët e mitur.

Të Fundit