Anulon fluturimin e kthimit nga Kina, “London travel” nuk kthen parate-Stop-26 Nentor 2021

Problematika e rradhës është e një vajze në qytetin e Tiranës, e cila është drejtuar në agjencinë “London Travel”. Ela Papa tregon, se ka qenë në Kinë dhe u ka kërkuar prindërve në Tiranë të interesoheshin për nje biletë, që të kthehej në Shqipëri. Prindërit kanë shkuar në agjencinë e udhëtimeve “London Travel” në datën 3 qershor 2021 dhe kanë prerë një biletë, që kushtonte 1500 euro. Udhëtimi ishte anuluar dhe agjencia nuk e kishte lajmëruar, ndaj vajza kishte kërkuar ribursimin e biletës. Ajo thotë, se prej 5 muajsh prindërit kanë shkuar pranë agjencisë, po nuk i kanë marrë paratë. Nga London Travel i kanë thënë, se nuk i ka rimbursuar akoma kompania Turkish Airline. Por rezulton, se Turkish i ka kthyer prej kohësh lekët agjensisë.Pas vajzës dhe prindërve të saj, agjensisë London Travel i drejtohet gazetarja e “Stop”.Aty na thuhet, se ka një afat për rimbursim, që mund të jetë edhe një vit. Por vajzës do t’i kthehen lekët për një javë.

Të Fundit