E Premtja e zeze/ pse ka kete ngjyre dhe pse ulen cmimet?!-Stop-26 Nentor 2021

Sot është ajo, që njihet si e premtja e zezë. Në mbarë botën në këtë ditë ulen cmimet. Ne kemi dalë në rrugët e kryeqytetit dhe kemi pyetur qytetarët, se pse quhet e premtja e zezë dhe nuk ka një ngjyrë tjetër.Nuk mungojnë përgjigjet plot humor nga ana e të intervistuarve.

Të Fundit