Stop e Fundjave Ndryshe perurojne dhjetra shtepi te reja dy vjet pas termetit-26 Nentor 2021

Të shtunën e kaluar u mbajt aktiviteti i “Fundjavë ndryshe” dhe “Stop”, ku u inauguruan shtëpitë e ndërtuara, pas tërmetit të dy viteve më parë. Në fazën e parë janë përuruar 11 banesa. Në të dytën 20 banesa dhe në fazën e tretë 13 banesa komplet funksionale. Në aktivitet, morën pjesë, presidenti i Fundjavës Arbër Hajdari, drejtori i emisionit “Stop” Saimir Kodra, kryeministri Edi Rama dhe kryebashkiaku Erion Veliaj.

Të Fundit