Ankohen per erën, gjendet i dekompozuar fqinji: Kishin filluar ta hanin qentë

Ndodhemi në lagjen Clirimi në Elbasan, pasi banorë të një pallati kanë një problematikë. Ata thonë, se prej gati 8 vitesh në katin e parë banon një person me prapambetje mendore, i cili mbledh mbeturina dhe ka probleme me higjenën. Vec kësaj ai mban edhe nje qen që shqetëson banorët, pasi disa prej tyre i ka kafshuar. Ata thonë, se kanë bërë ankesa në bashki e në polici, por askush nuk ka bërë gjë. Ne komunikuam me drejtuesin e Kujdesit Social në Bashki, Shefki Lika, i cili thotë, se nuk është përgjegjësia e tij dhe nuk merret ai me këtë problem.Por pas vënies në dijeni nga emisioni Stop, u ngrit një grup pune nga Shërbimi Social, Inspektoriati i Mjedisit dhe Policia për të verifikuar situatën e personit, për të cilin u ankuan komshinjtë.Pas inspektimit të bërë nga Bashkia e Elbasanit, u mësua se personi në fjalë kishte ndërruar jetë nuk dihet se kur.

Të Fundit