Nuk kanë mundësi për karroca invaliditeti, Stop ndihmon qytetarët

Emisioni Stop sic e ka traditë iu vjen në ndihmë personave, të cilët kërkojnë ndihmë, Këtë herë kemi cuar karroca invaliditeti tek personat, që e kanë të pamundur të lëvizin. Tek bregu i lumit një zonjë 85 vjecare, e cila ka bërë një aksident, ka kërkuar ndihme dhe i kemi dhuruar një karrocë. Në Yzberisht Lumturie Selmani prej 8 vitesh nuk mundet të lëvizë, ndaj emisioni “Stop” i dhuron një karrocë invalidësh.Në Tiranë Lumturie Banaj vuan nga sëmundja e Parkinsonit dhe ishemia cerebrale prej 9 vitesh, ndaj ne i vijmë në ndihmë me një karrocë.Në qytetin e Beratit i kemi ardhur në ndihmë Gerti Dudës, i cili i ka të paralizuara të dyja këmbët dhe nuk del nga shtëpia prej dy vitesh.

Të Fundit