“Ne jemi nga Kosova” Si llogaritet mosha kur ke lindur më 29 Shkurt?

Në mbyllje të muajit shkurt u jemi drejtuar qytetarëve për t’i pyetur, se pse shkurti ka vetëm 28 ditë dhe pse një herë në 4 vjet bëhet më 29 ditë. Cfarë kuptimi ka viti i brishtë dhe si llogaritet mosha e atyre, që kanë lindur në 29 shkurt. Përgjigjet janë plot humor për të mos u humbur.

Të Fundit