8 Dhjetori/Meta ia fut vrapit e jep mesazhin e koduar: I thirrur si atehere

Sot është përkujtuar 8 dhjetori, dita e rinisë. Plot 31 vjet më parë, lëvizjet studentore u bënë baza e vendosjes së pluralizmit politik në Shqipëri.Të gjithë përsonazhet politikë në vend uruan këtë ditë. Por spikati mesazhi i presidentit Meta. Në një video, Meta ia fut vrapit nga liqeni dhe përshëndet me dy gishta. Ndërsa në një tjetër, ai ka hedhur pamje nga 8 dhjetor 1990 dhe ka shkruar: sa herë cënohet liria, ndjehem i thirrur si atëherë.

Të Fundit