Zogu godet motorin e avionit, bën ulje të detyruar/ Udhëtarët në panik

Robert Papa, gazetari nga Shqipëria që jeton e punon në SHBA ka ndarë historinë e tij të udhëtimit nga Vjena në Nju Jorku. Një histori plot emocion, ankth, pasiguri, një eksperiencë që ai e quan testtunduese.

Ai tregon se pikërisht ky udhëtim mund të kishte qenë dita e fundit e jetës.

Avioni në të cilin ai po udhëtonte për një moment shfaq një zhurmë pak si tym dhe erë benzine. Dhe pikërisht në atë moment dëgjon një zë i cili thotë se një zog ka goditur motorin.

Në këtë moment tensioni e pasigurie nuk kanë munguar as shakatë. Papa tregon se avioni u ul dhe shpëtuan.

 

 

Të Fundit