Zjarri tek Rruga e Kavajës merr përmasa të mëdha, rrezikohen banesat e tjera

Zjarri te Rruga e Kavajës ka marrë përmasa akoma edhe më të mëdha. Rrezikohen që të përfshihen nga flakët katet e mëposhtme të pallatit dhe banesat përreth.

Situata është përkeqësuar, pasi ka marrë zjarr edhe veshja me felizol e pallatit.

Zjarri ra fillimisht në ballkonin e një banese, në katin e fundit të një pallati, por më pas u përhap me shpejtësi.

Të Fundit