Zbulon që nuk i kanë paguar sigurimet, çështja i zvarritet prej 1 viti në Prokurori

Denoncimi i rradhes ne coi ne qytetin e Lushnjes, ku u takuam me Rajmonda Rista, shperdarese prej 2014 ne Posten e Divjakes. Problemi i qytetares eshte se prej vitit 2014-2017 asaj i jane hedhur ne llogarine e pages 8000,8500 dhe maksimumi 9000 leke te reja si page mujore. Nderkohe ne tatime eshte deklaruar me pagem minimale 22 mije leke.Kete gje e ka konstatuar kur ka dale ne pension. Ajo ka bere kallezim te Krimi Ekonomik ne Fier dhe me pas kallezimi i eshte percjelle ne Prokurorine e Lushnjes ku Skender Mestani prokurori ka me shume 1 vit qe nuk ben asgje me kallezimin e saj.

Të Fundit