Yuri Kim: Mirënjohëse që përmbusha misionin tim në demokraci, mbrojtje dhe biznes

Ambasadorja e SHBA-ve në Tiranë, Yuri Kim po jep sot konferencën e saj të fundit si ambasadore në vendin tonë .

“Gjatë këtyre 3 viteve kam patur ndrin të përfaqësoj presidentin në Shqipëri. Si një ambasadore e re e etur për të theksuar lidhjen e veçante mes Shqipërisë dhe SHBA, plotësova misionin e tim. Gjatë këtij misioni jam mirënjohëse që e njoha këtë vend, vizitova 61 bashkitë e tij dhe si çdo ambasador të jap kontributin tim në demokraci, mbrojtje dhe biznes. Shqipëria ka bërë përparime të mëdha, sidomos në drejtësi që i dha mundësinë të hapte zyrtarisht negociatat për BE.”- thotë Yuri Kim.

Të Fundit