Vlore/ punonjesi i burgut shkarkohet pa te drejte, e nxjerrin jashte pa sqarim-Stop-16 Dhjetor-2020

Sabri Agaj, punonjës i IEVP Vlorë, denoncon largimin nga puna si të padrejtë. Sipas tij, pezullimi është bërë menjëherë pas lejes vjetore dhe më pas, teksa ai ka ankimuar shkeljet e drejtorit në SHKB Tiranë, i ka ardhur dhe largimi me motivacionin “shkelje e përsëritur e disiplinës”. Në dosjen e tij, Sabriu ka vetëm një vërejtje me shkrim të marrë në vitin 2019. Arsyeja e vërtetë e largimit,sipas tij, është fakti, që nuk i është nënshtruar drejtorit te burgut Zambak Gjoni, për të cilin thotë, se ka lidhje familjare me ministren e drejtësisë. Ish-inspektori Sabri Agaj iu drejtua Shkb-së, për të kërkuar një sqarim, por në përfundim mori shprehjen: “ Nxirreni jashtë”!

Të Fundit