Vlore/Pretendimet per shkarkimin e drejtorit, eksperti cmonton akuzat! – Stop – 20 Nentor 2020

Ne kemi analizuar pikat e raportit të inspektorëve të DRPA Fier për mësueset Irena Avdulaj, Ida Shakaj, Migena Gjoni dhe Orjeta Balaj .Për të gjitha këto vlerësime, drejtori Aleksandër Duka ka arsyetimin e bazuar në dokumentacion.

Si konkluzion, Aleksandri është larguar pa paralajmërim, por vetëm me dy vërejtje. Drapi nuk i ka pranuar asnjë dokument dhe Ndricim Mehmeti, shpjegon, se ajo shkrese e Drap, për zgjidhjen e kontratës, është kontradiktore, pasi thotë, që drejtori nuk i është përmbajtur dispozitave të shfuqizuara.

Të Fundit