Vlorë, makina e bllokuar prej vitesh, peng i letër-porosisë nga Italia. 1 mars 2018

Altin Kacaja, nga Vlora tregon në “Stop”, se bleu një automjet dhe zhdoganoi sipas ligjeve në fuqi.Pas këtij momenti, prokuroria bllokoi makinën me pretendimin, se kishte mosmarrëveshje me personat, të cilëve u ishte blerë.Automjeti ndodhet i bllokuar në Vlorë, që nga 31 janari 2014.Prokurori i cështjes Aurel Zarka, i thotë qytetarit të interesuar, se është në pritje të përgjigjes së letër-pororsië nga shteti italian, dërguar në shkurt 2015.

Të Fundit