Vllazeria Ungjillore dhe Stop dhurojne mjete higjene per Infektivin!

Stop dhe Vllazëria Ungjillore e Shqipërisë kanë dhuruar mjete higjene për spitalin infektiv në QSUT.

Të Fundit