Vipat presin floket në shenjë solidariteti per 22-vjeçaren iraniane!

Shumë personazhe publikë në botë kanë prerë flokët në shenjë solidariteti me 22 vjecaren nga Irani, Mahsa Amini, e cila u arrestua dhe vdiq, pasi kishte vënë keq shaminë mbuluese të kokës.Edhe vajzat tona në studio i bashkohen këtij solidariteti, duke prerë flokët live. Klaudia, balerina e emisionit “Stop” është rrëzuar, ndërsa bënte prova për kërcimin e rradhës.

Të Fundit