Viktima të mungesës së rojave bregdetare 9 korrik 2018

Në fundjavë 3 persona u mbytën në bregdetin shqiptar, mes tyre edhe një turiste polake, pasi në plazhet tona mungojnë rojet bregdetare.Në Gjirokastër një cift bashkëkshortësh bëjnë debat me punonjësin e bashkisë, pasi ky i fundit i ve kazanin e plehrave afër derës së shtëpisë.Rruga e shtruar në njësinë bashkiake Allkaj Lushnje është e tillë qe mund të shkulet edhe nga një fëmijë. Këto dhe të tjera vide transmetohen dhe komentohen në pjesën e parë të emisionit të sotëm.

Të Fundit