Video/Zhvishet ne mes te rruges dhe rreh gruan

Një vajzë është filmuar në rrugët e kryeqytetit duke u zhveshur nudo para një dyqani.Per rastin e vajzës, një grua denoncon faktin se është e dhunshme dhe se ka nevojë të rehabilitohet në një qender.

Të Fundit