“Vetëm përpara” shpërthen qytetari: Jam i vjetër për mbrapa!

Fushatës elektorale për zgjedhjet lokale të 14 majit, u janë bashkuar edhe Saimiri e Genti, duke bërë gjetjet e tyre në studion e “Stop”. Ne kemi pyetur qytetarët për sloganet e forcave kryesore politike në këto zgjedhje, dhe përgjigjet e tyre janë plot humor, për premtimet apo këngët e fushatës.

Të Fundit