Var fëmijën jashtë dritares, prindi i rrezikon jetën e nuk e vret mendjen!

Një video na ka mbërritur në redaksi nga Fushë-Mzezi. Një banor i pallatit përballë tregon, se prindërit nxjerrin jashtë dritares një fëmijë, dhe ky i fundit, mund të rrezikohet nga një pakujdesi e vogël.

Të Fundit