Vajzat i shkulin flokët njëra-tjetrës, shokët i filmojnë dhe i shpërndajnë videon

Pas ngjarjes së shëmtuar në shkollën “Kongresi i Përmetit”, një tjetër video po qarkullon në rrjet. Dy adoleshente janë filmuar, duke u rrahur fizikisht në mes të rrugës në Bathore, ndërsa bashkëmoshatarët e tjerë bënin sehir, duke filmuar dhe shpërndarë videon.

Të Fundit