Ungrej-Lezhe/Inspektoren e pyjeve e heqin nga puna kur ishte ne spital – Stop – 8 Janar 2020 – Stop
Të Gjitha

Ungrej-Lezhe/Inspektoren e pyjeve e heqin nga puna kur ishte ne spital – Stop – 8 Janar 2020

Kemi udhëtuar drejt njësisë admistrative Ungrej në bashkinë e Lezhës për problemin e zonjës Dila Kola, e cila është larguar nga puna nga administratori dhe më pas me firmën e kryetarit, kur ka qenë në spital e shtruar.Dila tregon, se që prej viteve ’80 ka qenë e punësuar pranë Agjencisë së pyjeve në Bashkinë Lezhë. Zonja thotë se kohët e fundit e kishin kaluar Agjencinë e pyjeve në varësi të Njësisë Administrative, për të firmosur listë-prezencën. Dila Kola tregon, se arsyeja e vërejtjeve dhe largimit nga puna ka qenë për thyerje disipline dhe se nuk ka zbatuar urdhërat, në kohën, që ka qenë në spital.Ajo ka dorëzuar një raport shëndetësor me afat 14 ditor me vulën e mjekut të familjes, Gjovalin Leka. Ne pyesim mjekun për sëmundjen e zonjës.Ai thotë, se zonja ka shkuar në urgjencë për bronkopneumoni dhe ka patur nevojë për mjekim 8-9 ditë, por ia ka dhënë 14 ditë për shkak të pandemisë.Në njësinë administrative Ungrej pyesim administratorin, se cilët urdhra nuk ka zbatuar zonja gjatë kohës si inspektore pyjesh dhe cili është roli i administratorit në mbarëvajtjen e pyjeve të Lezhës.Ky i fundit vë në dispozicion një proces verbal të mbajtur në datën 24 gusht gjë që bie në kundërshtim me faktin, se zonja e ka marrë vërejtjen një javë më parë.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *