Ungrej/E hoqen nga drejtoria e pyjeve kur ishte spital: te shkoje ne gjykate – Stop – 8 Janar 2020 – Stop
Të Gjitha

Ungrej/E hoqen nga drejtoria e pyjeve kur ishte spital: te shkoje ne gjykate – Stop – 8 Janar 2020

Dile Kola nga data 6 shtator deri në datën 25 shtator për shkak të problemeve shëndetësore ka qenë me raport mjeksor. Në këtë kohë njësia administrative Ungrej kërkon largimin e saj nga vendi i punës, me pretendimin, se nuk e ka sjellë raportin në kohë.Meqë dokumenti ka ardhur i firmosur nga kryetari i Bashkisë së Lezhës dhe ka kaluar në zyrën e Burimeve Njerëzore, jemi drejtuar pikërisht në Bashkinë e Lezhës, ku kemi komunikuar me Drejtorin e Burimeve Njerëzore, Flor Gjini. Ai thotë, se nuk ka patur asnjë raport në zyrën e tij në momentin, që ka firmosur letrën dhe zonja tani duhet t’i drejtohet gjykatës, për të zgjidhur këtë problem, nëse pretendon, se ka të drejtë.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *