U mashtrua nga faqja në Facebook, Stop i zgjidh hallin e 4500 eurove qytetarit!

Në datën 17 maj 2023 trajtuam problematikën e një qytetari, lidhur me një faqe punësimi në rrjetin social facebook.Qytetari kishte parë në Facebook një faqe, që premtonte pajisjen me dokumenta pune polake. Filloi të komunikonte me të dhe iu tha, se procedura kryhej brenda 3 muajve dhe pagesa ishte 4500 euro, ku 3500 jepeshin në fillim dhe 1500 euro, pasi të realizohej pajisja me dokumenta.Faqja në fjalë “Eni Eu”, nuk realizoi asnjë kusht të kontratës.Por qytetari paratë nuk i mori kurrë, pasi data e dorëzimit vetëm shtyhej. Përmes gazetares së emisionit “Stop”, agjensia ktheu një pjesë të parave, 1900 euro dhe pjesën premtoi ta kthente në 20 maj.E në fakt, pas kësaj date, qytetari tregoi, se mori dhe pjesën tjetër prej 1600 eurosh.

Të Fundit