U arrestua për vjedhje tapeti e ra në koma, drejtori i policisë jep urdhër të ri!

Para disa ditësh transemtuam rastin e të riut Jani Rustemi, i cili u arrestua me 12 prill nga Komisariati nr 2, për vjedhjen e një tapeti dhe një palë atleteve. Jani ka qëndruar në dhomat e paraburgimit dhe pas 72 orëve iu dha masa e arrestit. E ëma, Pranvera Rustemi, tregoi, se në 29 prill i shkuan 2 policë civilë në shtëpi, të cilët i thanë, se djali ishte shtruar në QSUT për një ftohje. Por Pranvera tha, se në spital ajo pa, se djali ishte në gjendje kome, pasi sipas saj, i kishin dhënë metadon. Familjarët kanë bërë denoncim në Komisariatin numër 3 për mjekim të pakujdesshëm.Për këtë rast, pyetëm Drejtorin e Policisë Tiranë, Tonin Vocaj, i cili deklaroi, se pretendimet e familjarëve do të ndiqen me seriozitet dhe për mjekun do të vendosë mjeksia ligjore.Pas transmetimit të emisionit “Stop”, titullari i policisë Tonin Vocaj, urdhëroi, që përdoruesit e metadonit, të mos arrestohen.

Të Fundit