Tirane/Perdorimi i maskave per mbrojtje nga Covid 19 apo nga gjobat?-Stop-26 Shkurt 2021

Për shkak të pandemisë së Covid 19, mbajtja e maskave mbrojtëse është bërë e detyrueshme për qytetarët në ambientet e brendshme dhe të jashtme. Klintoni ka dalë në rrugët e kryeqytetit, për të vëzhguar situatën e respektimit të kësaj mase. Shumë nga qytetarët nuk i mbajnë maskat, ose i kanë në mjekër, thjesht nga frika e gjobave të policisë

Të Fundit