Tërheqja e Ramës dhe arroganca vulgare e drejtorit të bashkisë Skrapar.

Unesko e ka shpallur 21 shkurtin si ditën ndërkombëtare të gjuhës amtare.Kryeministri Rama deklaroi gjatë fundjavës në Prishtinë, se Shqipëria e Kosova duhet të kenë president të përbashkët. Por pas reagimit të Brukselit, Rama u detyrua të thotë, se ajo nuk ishte deklaratë, por imagjinatë. Më pas kryeministri tha sërish, se fjala e tij ishte e mirëmenduar.Një material audio, tregon, se në cfarë mënyre dhe me cfarë fjalori banal, heq nga puna një punonjës, drejtori i ndërmarrjes së pastrim gjelbërimit në bashkinë e Skraparit, Myrsel Koprencka…?!

Të Fundit