Mamurras, gjyqi për rrugën, ekspertja “shfaqet” pas 7 mungesave!!!

“Stop” transmetoi mbrëmë rastin e një rruge në Mamurras, e zaptuar nga një qytetar dhe tashmë objekt i një cështjeje gjyqësore. Seanca ishte shtyrë plot 7 herë për mugesë të ekspertes, e cila herë “sëmurej” e herë i “binte goma” rrugës. Por sot seanca u mbajt dhe ekspertja Manjola Bello, tha se e kishte penguar një dokument nga ZRPP, që nuk është vënë akoma në dispozicion…?! Seanca e rradhës do të mbahet në 13 mars.

Të Fundit