Stop – Vlore, postieri vjedh 100 milione leke energji e pensione, qytetaret debitore! (06 mars 2019)

Nuri Memo, nga fshati Ceprat i Vlorës, ankohet në “Stop”, se postieri, tek i cili paguante energjinë elektrike, i ka vjedhur pagesat, duke e lënë debitor, megjithëse ka paguar te gjitha detyrimet.Vec kësaj, postieri Aranit Kojdheli, i ka përvetësuar edhe 400 mijë lekët e invaliditetit të djalit.Nuriu është debitor në shumën e 1 milionë lekëve.Drejtori i Zyrës Postare Vlorë, Vullnet Bilbilaj, shprehet, se për energjinë, u është dhënë mundësi qytetarëve, që të sjellin librezat më vulën e postës dhe firmën e ish-punonjësit dhe të pajisen me vërtetim.Por Nuriut i ka humbur një librezë e shtëpisë dhe duhet të presë procesin gjyqësor.Postieri Aranit Kojdheli ka vjedhur 100 milionë lekë dhe gjykata e Vlorës, nuk ia ka ngarkuar atij këtë shumë.

Të Fundit